download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Alice Blue izdali prvenec Matter

Alice Blue, energična rockerska peterica, je pred dnevi izdala debitantski album z naslovom Matter. Album so predstavili publiki na koncertu v MC Pekarni - 13.9.2014 v Mariboru. Na albumu je 10 avtoskih skladb, ki jih je skupina skrbno pripravljala že vse od konca lanskega leta, posneli pa so jih letos aprila v studiu Evolucija v Ljubljani. 
Za mešalno mizo je sedel Simon Jovanovič, ki je poskrbel za snemanje, miks in master izdelka. Kitarist skupine Žiga Mravlje je povedal nekaj besed o žanrski usmeritvi: "V grobem sicer ostajamo zvesti smernicam, ki smo si jih zadaliz EP-jem, čeprav smo na albumu uporabili dokaj drugačen pristop k samemu pisanju ter aranžiranju. Tako se na novem izdelku prepleta vse od modernega rocka do indie rock prvin, vse pa je začinjeno z dobro mero tega kar Alice Blue predstavljamo."
 
Alice Blue so letos v svojo postavo dodali tudi novega kitarista - Reneja Petroviča, ki je nadomestil Bojana Kvasa. Skupina pravi, da so se super ujeli, saj so se pred kratkim vrnili iz zelo uspešne turneje po Češki in Švedski. Laura Pešak, vokalistka skupine, je povedala: "Šli smo zelo daleč od doma, ljudje pa so nas tam sprejeli odprtih rok. Ni lepšega občutka, kot to, da po koncertu do tebe pride nekdo, ki ga ne poznaš in ti čestita za super koncert ter glasbo."
 
Skupina je polna energije in z optimizmom zre v prihodnost. Kaj jim ta prinaša še ne vedo, vendar  pa glede na izdelek, ki ga imajo pred sabo, bo le-ta prepričljivo svetla. Domen Škrlec, basist je glede naslova albuma povedal: "Matter sicer v prevodu pomeni snov, torej vse kar nas obdaja - iz vsega smo črpali navdih. Po drugi strani pa nam ta izdelek ter vse kar počnemo izjemno veliko pomeni - it matters.”
 
Alice Blue - Matter je izšel 13.9.2014 in ga bo možno dobiti tako na spletu (iTunes, Bandcamp, Spotify, Deezer) kot tudi v fizični obliki na koncertih skupine.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav