download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

2Cellos pod zvezdami v Škofji Loki

Še dobri štirje tedni nas ločijo od koncerta godalnih virtuozov, ki bosta nastopila v idiličnem amfiteatru Škofjeloškega gradu. V četrtek, 19. junija, bosta zbranim pod zvezdami predstavila del svojega bogatega repertoarja – od klasičnih skladb pa vse do predelav svetovnih uspešnic, kot sta Thunderstruck zasedbe AC/DC in Jacksonov Smooth criminal.
Pred kratkim sta se izjemna čelista lotila tudi predelave zanju povsem novega žanra in zopet navdušila. Na svojevrsten način sta preoblekla skladbo Mombasa, ki jo je za film Izvor (2010) napisal nemški skladatelj filmske glasbe Hans Zimmer.
 
Luka Sulić in Stjepan Hauser s svojimi live nastopi navdušujeta občinstvo po vsem svetu. V svet ju je izstrelil YouTube posnetek, nadaljevalo se je z nastopi z legendarnim Eltonom Johnom, ki sta ga spremljala na turneji, vse od takrat pa se njun pohod na svetovno glasbeno sceno le še nadaljuje. Nastopila sta na številnih svetovnih glasbenih odrih in dogodkih, zato upravičeno lahko rečemo, da gre za najatraktivnejši godalni duet na svetu, ki ga boste prav kmalu ponovno lahko slišali in videli pri nas.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: 2Cellos
  • Kje?: Škofja Loka
  • Kdaj?: 19. junij 2014
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav