download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Bohem s koncertom pred izidom albuma

Bohem s koncertom pred izidom albuma
Foto: Matevz Kostanjsek
Skupina Bohem se bo natanko 10 let po izidu prvenca Življenje ni zločin predstavila z novim albumom. Še pred uradnim izidom plošče 26.1., ki so jo ustvarjali tri leta, so v eter poslali štiri skladbe in dva videospota: Na drugem bregu, Nihče iz vesolja, Vse že imaš in Moje. Slednje na radijskih postajah tako že napovedujejo prihod ostalim sedmim avtorskim skladbam.
Glasbeniki tako nadaljujejo zgodbo, ki so jo začrtali prejšnji hiti kot so On je jaz, Deveti junij, Romanca, Dan za vas, Kraljica sanj ...
 
Snemanje albuma se je odvijalo po različnih studiih pod producentsko taktirko legendarnega Andrea F, ki pravi, da je naslov plošče Na drugem bregu idealni prikaz drže in smeri skupine, ki se ne vdaja trenutnim trendom.
 
Bohem so eni zadnjih klasičnih rock skupin, ki vztrajajo na svoji prepoznavni poti, kjer njihov zvok dopolnjujejo zanimivi godalni aranžmaji, spevne melodije in himnični refreni. Ne želijo postavljati novih mejnikov, niti replicirati aktualnih zvokov harmonike, aktualne elektronike ali se obvezno prilagajati trenutnim radijskim željam!

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Bohem
  • Kje?: Klub Octopus, Ljubljana
  • Kdaj?: 25. januar 2014, 22:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav