download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Začetek prodaje Overjam 2017

Overjam international reggae festival bo prihodnje leto potekal že šestič! Tokrat bo idilična narava ob sotočju Tolminke in Soče v Tolminu v rdečo, rumeno in zeleno barvo odeta med 16. in 19. avgustom 2017. 
Z današnjim dnem v prodajo prihajajo prve festivalske vstopnice, ki bodo v tem trenutku na voljo zgolj preko spletne prodaje v MH Shop. Prvih 500 kupcev si bo svojo vstopnico za Overjam lahko zagotovilo po earliest bird ceni 55 € (+ provizija). 
 
Overjam international reggae festival je svojo zgodbo začel pisati leta 2012. Prvič je Overjam potekal na slovensko-italijanski meji  v Vrtojbi. Druga edicija festivala je prinesla dobrodošlo spremembo – festival se je preselil na idilično lokacijo ob sotočju Tolminke in Soče v Tolminu, kjer je našel svoj dom sredi narave.
 
V petih letih je Overjam gostil najvidnejša imena reggae glasbe (in njenih derivatov) tako iz domovine reggaeja Jamajke kot iz drugih kotičkov sveta (Italija, Nemčija, Slovenija, Velika Britanija, Švica …). Na odru festivala Overjam so že stali Gentleman, Shaggy, Inner Circle, Tarrus Riley, Luciano, Marcia Griffiths, Capleton, Assassin, Chronixx, Cham, Zion Train, Jah Mason, Groundation, Barrington Levy, Macka B in mnogi drugi, glasbeno dogajanje so vsako leto popestrili mnogi sound systemi in selektorji, za obiskovalce pa je bilo poskrbljeno tudi s pestrim dnevnim dogajanjem (delavnice, predavanja). Tudi za prihodnje leto, ko bo na sporedu že šesti Overjam international reggae festival, organizatorji obljubljajo pester festivalski program. Vstopnice so že na voljo preko spletne trgovine MH Shop. Pohitite, število vstopnic po earliest bird ceni je omejeno.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Overjam
  • Kje?: Tolmin
  • Kdaj?: 16. - 19. avgust 2017
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav