download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Elvis Jackson z novo skladbo Whatever happens

Elvis Jackson so sinoči v Baru Gas Station predstavili svoj povsem novi singel "Whatever Happens". Dogodek so zapečatili tudi s z dvema različicama piva Elvis Jackson, ki so ga za eno najboljših koncertnih zasedb v Sloveniji zvarili v pivovarni Lila Misa. 
Pesem je nastala v BearTracks Recording Studio. Za mix sta tokrat poskrbela Primož Velikonja in Roberto Bulešič, pod mastering pa se podpisuje Gregor Zemljič. "Komad govori o tem, da samo govoriti o spremembah ni dovolj. Včasih se je treba prepustiti, iti morda celo z glavo skozi zid in pustiti, da se spremembe tudi dejansko zgodijo ", o "Whatever Happens" pove glavni mojster Elvis Jackson, frontman David Kovšca - Buda.

ELVIS JACKSON - Whatever Happens 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


 
Trije Primorci in Štajerc z novim singlom oznanjajo tudi novi zagon v zasedbi, ki so ga narekovale tudi nekatere kadrovske spremembe v zadnjem času. Management zasedbe po novem predstavlja dvojica Simona Potočar in Marko Kotnik. Fantje se na odre v polnem zagonu vračajo že v decembrskih dneh. Že ta konec tedna bodo nastopili v domači Ajovščini, teden zatem v Kranju, zadnje dni leta pa jih lahko ujamete v Krškem in Kranju. 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav