download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Gašper RIfelj predstavlja Čas

Eden najbolj obetavnih mladih moških izvajalcev pri nas, Gašper Rifelj, je že več let prisoten na slovenski glasbeni sceni. Potem, ko se je sprva pojavljal na festivalih, kot so Slovenska popevka, Melodije morja in sonca, si je vzel dve leti premora, dokončal šolanje na konservatoriju za glasbo, ter se osredotočil tudi na pisanje lastnih pesmi. 
Dve leti je s svojo skupino nastopal na različnih prireditvah, ter pripravljal material za novo glasbeno zgodbo, ki jo začenja prav zdaj.
 
V spevnih, sodobnih latino ritmih, se Gašper prvič predstavlja s skladbo, ki jo je napisal sam. S pomočjo uveljavljenega tekstopisca Alena Steržaja in producenta Raaya, je nastala nova potencialna uspešnica ‘Čas’, kjer je simpatični dolen’c  zajadral v vode, ki so za Slovenijo sveže, hkrati pa se podajo njegovemu glasu in podobi.
 
V letu, ki prihaja, Gašper načrtuje “napad” na glasbene odre in lestvice s prihajajočimi singli, ki so že v pripravi, za skladbo ‘Čas’, pa bo posnel tudi videospot, ki bo izšel takoj po jesenskih počitnicah.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav