download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Hamo & Tribute 2 Love predstavljajo Nazaj

V desetih letih obstoja so odigrali že skoraj pol tisočaka koncertov, izdali so 4 albume in številne videospote. Svojo deseto obletnico so se odločili proslaviti s posebnim ekskluzivnim koncertom za najzvestejše oboževalce v Orto Baru. 
Vstopnic za koncert tokrat ne bo mogoče kupiti po klasični poti, temveč bo prost vstop omogočen obiskovalcem, oblečenim v majico banda. Ker je število obiskovalcev omejeno, si je mesto v publiki mogoče tudi rezervirati: svojo fotografijo z obvezno majico banda je treba poslati po elektronski pošti.
 
Ob tej priložnosti, ko se fantje vračajo v svoje začetke, predstavljajo tudi novi single Nazaj. Ta govori o želji po popravljanju preteklih napak in vrnitvi v srečne začetke lubezenske zgodbe. Tudi zvok je tokrat nekaj posebnega, saj so za ritem l'ubezenskega časovnega stroja uporabili instrument, ki ga ima doma vsak novopečeni par: desetletno vintage kavno mizico IKEA HEMNES iz leta 2006, na katero so metali velik hišniški šop ključev. »Tako smo se lahko kar najbolj približali trenutku, v katerega se vračamo, in ujeli ritem časovnega stroja, ki nas pelje proti tragičnemu prelomu, ko je šlo vse narobe,« je o izbiri posebnih instrumentov povedal Hamo. Ustvarili so edinstven zvok in Nazaj je tako tudi edina pesem z albuma Pol S, ki je niso posneli v živo. V koncertni izvedbi so morali pesem na novo aranžirati in jo ob izidu zadnjega albuma v dvakrat napolnjenem SiTi Teatru odigrati drugače – ob škrebljanju pisalnega stroja. 
 
Po izredno uspešnem letu 2015 so Hamo & Tribute 2 Love v letu 2016 obljubljeno šli še dlje in koncertirali po številnih klubskih in velikih festivalskih odrih, svojo desetletnico pa nameravajo proslaviti na prav poseben način in se z ekskluzivnim koncertom zahvaliti poslušalcem, ki so band skozi leta vztrajno spremljali. Za Orto Bar tako napovedujejo eksplozivno blues-rock mešanico, zapakirano v njihove največje uspešnice, kot so: Rožice, Pol, Tiho, Gospa Magister, Dejva bit čist bliz, Gremo se igrat boga in še mnoge druge. Hamo & Tribute 2 Love bodo vso svojo l'ubezen do oboževalcev prelili v koncert s posebnim pečatom.
 
Ekskluzivnega koncerta za lubezensko oblečene ne smete zamuditi, zato operite majice, jih nadišavite z mehčalcem in se odpravite v Orto Bar v četrtek, 27. oktobra! 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav