download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Izpod kože, novi singel skupine Deja vu

Skupina prekaljenih glasbenikov se je končno prebudila iz zimskega spanja in prevetrila slovensko glasbeno sceno z novo pesmijo Izpod kože. Mladi glasbeniki se lahko pohvalijo tudi z novo pridobitvijo – pevko Nino, ki je v skupino doprinesla nov zagon in ideje. Tako je nastal projekt, v katerem sodelujejo tudi že dobro poznana imena. Mirna Reynolds je namreč za to pesem prispevala besedilo, glasbo in aranžma pa je delo glave banda Tomija Valenka.
Zanimivo pa je tudi to, da so se »Dejavu-jevci« zadnje čase zelo mudili v glasbenem studiu Tomiton, saj naj bi pesem posneli tudi v hrvaškem jeziku, za katero je besedilo napisala pevka Mili, nosi pa naslov Cesta mog sna.
Skupina glasbenikov se je prebudila iz zimskega spanja in poslala na slovensko glasbeno sceno novo pesem Izpod kože.
Skupina Deja vu se lahko pohvali tudi z novo pridobitvijo – pevko Nino, ki je v skupino doprinesla nov zagon in ideje. Tako je nastal projekt, v katerem sodelujejo tudi poznana imena. Mirna Reynolds je namreč za to pesem prispevala besedilo, glasbo in aranžma pa je delo glave banda Tomija Valenka. 

Zanimivo je tudi to, da so se Dejavu-jevci zadnje čase veliko mudili v glasbenem studiu Tomiton, saj naj bi pesem posneli tudi v hrvaškem jeziku, za katero je besedilo napisala pevka Mili, nosi pa naslov Cesta mog sna.

DEJA VU - Izpod kože

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav