download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Katarina Mala v predprazničen čas s skladbo Kavbojke

Katarina Mala v predprazničen čas s skladbo Kavbojke
Foto: Tania Mendillo
Katarina Mala je na lestvici IPF med 500 najbolj predvajanimi pesmimi iztekajočega se leta, pristala na odličnem 19. mestu s singlom Ciao ciao. V tem predprazničnem času nam vsestranska umetnica predstavlja svoj drugi singel "KAVBOJKE", ki ga z lahkoto ocenimo za dobro predstavnico socialnega popa. Tematsko pesem govori o večnih težavah s kilogrami in se času primerno navihano ter skrajno neškodljivo posmehuje brezpredmetnim kompleksom sodobne družbe. Avtorjem je hkrati uspelo doseči nadaljevanje katarininega debitantskega komada v prepoznavnem lahkotno-spevnem slogu.
Katarina o pesmi pravi takole:
"Nisem suha, nisem debela, ne nažiram se s hrano, obožujem čokolado in se ji ne mislim nikoli odpovedati. In ja, včasih se zgodi, da so kavbojke preozke. Problem, ki ga ima skoraj vsaka dama kdaj v svojem življenju. "Kavbojke" na humorističen predstavljajo realno preslikavo mnogih ljudi, hkrati pa s pesmijo želiva z Markom povedati, da je čisto OK, če si v neki zlati sredini. Pač, bodi kul, uživaj življenje."
Za "Kavbojke" se že načrtuje tudi video, o sami skladbi pa nam je nekaj besed namenil tudi avtor glasbe, Marko Gregorič:
"Velikokrat so si moje želje diametralno nasprotne. Kavbojke, fitnes, čokolada...itd so prispodoba za vse tiste situacije, ko nas vleče hkrati "na desno" in "na levo" in se ne ne moremo ali nočemo odločiti kam bi šli. Tako potem skačemo malo sem in malo tja..."
Katarina Mala je na lestvici IPF med 500 najbolj predvajanimi pesmimi iztekajočega se leta, pristala na odličnem 19. mestu s singlom Ciao ciao. V tem predprazničnem času nam vsestranska umetnica predstavlja svoj drugi singel Kavbojke, ki ga z lahkoto ocenimo za dobro predstavnico socialnega popa.
Tematsko pesem govori o večnih težavah s kilogrami in se času primerno navihano ter skrajno neškodljivo posmehuje brezpredmetnim kompleksom sodobne družbe. Avtorjem je hkrati uspelo doseči nadaljevanje katarininega debitantskega komada v prepoznavnem lahkotno-spevnem slogu. 

Katarina o pesmi pravi takole: "Nisem suha, nisem debela, ne nažiram se s hrano, obožujem čokolado in se ji ne mislim nikoli odpovedati. In ja, včasih se zgodi, da so kavbojke preozke. Problem, ki ga ima skoraj vsaka dama kdaj v svojem življenju. Kavbojke na humorističen predstavljajo realno preslikavo mnogih ljudi, hkrati pa s pesmijo želiva z Markom povedati, da je čisto OK, če si v neki zlati sredini. Pač, bodi kul, uživaj življenje."

KATARINA MALA - Kavbojke

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Za Kavbojke se že načrtuje tudi video, o sami skladbi pa nam je nekaj besed namenil tudi avtor glasbe, Marko Gregorič: "Velikokrat so si moje želje diametralno nasprotne. Kavbojke, fitnes, čokolada...itd so prispodoba za vse tiste situacije, ko nas vleče hkrati "na desno" in "na levo" in se ne ne moremo ali nočemo odločiti kam bi šli. Tako potem skačemo malo sem in malo tja..."
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav