download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Lean Kozlar predstavlja singel in video Pada

Lean Kozlar predstavlja singel in video Pada
Foto: Branko Furlanič
Lean Kozlar Luigi, sicer pozitivno naravnani Primorec, je v svoji novi skladbi, na sramežljivo romantičen in boemsko melanholičen način zapisal spomin na »njun zadnji greh«. Tudi dež v videospotu sramežljivo pada. Res pa je, da ni prav nič videti, da bi žerjavico pogasil. 
Za skladbo Pada, njegov drugi single, je besedilo in glasbo napisal Luigi. Posneta je bila v studiu Tramon, v Vanganelu pri Kopru, kjer so se mu pridružili tudi glasbeni prijatelji: Mitja Bobič (klavir), Anže Langus Petrović (kontrabas), Marko Hrvatin (kitara) in vse bolj uveljavljeni primorski producent Jan Baruca. Bobne je Luigi posnel kar sam. 
 
Skladba je dobila tudi video podobo. Na ulicah Trsta, kjer je Peter Kleva (Kleva films) posnel videospot, je »glavnemu junaku« med dežnimi kapljami zaplesala tudi primorska freestyle plesalka Suzana Husić.
 
LEAN KOZLAR - Pada

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Lean Kozlar – Luigi je navkljub mladosti, star je 28 let, zelo izkušen glasbenik. Že v otroških letih je igral in pel v različnih postavah, ne le kot pevec in kitarist, temveč tudi kot trobentač in bobnar. V najstniških letih je z na Primorskem znano zasedbo Why Not?! preigraval stare R’n’R hite, kasneje ustanovil zasedbo Q20 s katero je začel ustvarjati avtorsko glasbo. Med tem v zasedbi Gedore, ki je zaenkrat v pretežni meri spremljevalni band glasbenim legendam, kot so Slavko Ivančić, Tulio Furlanič, ipd., igra vlogo spremljevalnega vokalista in ritem kitarista. Z Igorjem Mikoličem in Lucciene Lončina je nastopil na Melodijah morja in sonca 2014, vmes posnel vokal za skupino Vulture and the guru za skladbo “Nocoj”, dokler ni leta 2015 kot član spremljevalne skupine Figoni nastopil z Rudijem Bučarjem na Emi, kjer so s skladbo “Šaltinka” prišli v finalni izbor.
 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav