download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mistermarsh s singlom Čigava pojava zabava napoveduje album

Altamira je drugi samostojni album vsestranskega glasbenika, producenta in izvajalca Martina Štibernika - Mistermarsha. 
Na albumu Altamira je deset novih skladb, ki jih Mistermarsh tokrat poje v svojem domačem, slovenskem jeziku. V avtorskem smislu je Altamira preizpraševanje, nekakšna postšansonjerska slikanica  spominov, občutkov in arhetipov našega časa in kot taka nadaljevanje njegovega prvega samostojnega albuma HOME (2015).  Pripovedni slog in tematika njegovih pesmi ga uvrščata onstran glavnega toka slovenske popularne glasbe, saj se v svojem samostojnem delovanju dotika motivov, ki se jim mainstream rad izogne, hkrati pa jih interpretira na speven, poslušljiv način, da kemija med poslušalcem in avtorjem še vedno deluje v polnem pomenu besede. 

MISTERMARSH - Čigava pojava zabava

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Pri nastanku albuma Altamira so sodelovali še Jure Rozman ter Sergej Randjelović-Runjoe na bobnih in spremljevalnem vokalu in Rudi Bučar kot kitarist in vokal na pesmi Prah. Besedila je tako kot na prvencu HOME (2015) prispeval Mitja Novljan.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav