download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

NaTaša predstavlja skladbo Vedno znova

Pesem Vedno znova je tretja skladba s prihajajoče NaTašine debitantske plošče, ki bo izšla spomladi 2017 pri založbi Celinka.
Pevka in pianistka Nataša Vester Trseglav je po izobrazbi skladateljica. Njen drugi dom je klavir, velika strast improvizacijska glasba, v zadnjih letih intenzivno raziskuje različne vokalne tehnike. Ustvarja glasbo za gledališke predstave in zasedbe različnih glasbenih zvrsti, poučuje…

NATAŠA - Vedno znova

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Najprej je zaklenila na most Škratove sence, nato Čarobno cesto, zdaj je na vrsti Vedno znova: "V sodobnem, konfuznem času, v katerem živimo, si premalokrat vzamemo čas zase, za družino, za prijatlje. Življenje pa gre mimo! V času, ki prihaja, si vzemimo čas za prijatelje. Poklepetajmo z njimi, jim naklonimo objem, nazdravimo z dobrim vinom. V življenju niso pomembne stvari, ampak ljudje. Njihove zgodbe, občutki, topli objemi, solze smeha, žalosti... Vse to nas dela boljše. Dragi moji prijatelji. Vedno znova je za Vas. Hvaležna sem, da ste del mojega sveta. Vedno znova. Se vidimo 12. Februarja 2017, v GTČ Jesenice."
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav