download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Neomi predstavlja prvi single z naslovom Poglej, ki promovira strpnost

Neomi predstavlja prvi single z naslovom Poglej, ki promovira strpnost
Foto: Blaž Zupančič
"Daj priložnost drugemu, da čuti," poje pevka in avtorica Saša Vipotnik v pesmi Poglej, ki se na prihajajočem albumu v svojih čutečih besedilih loteva tematik iz osebnih izkušenj, prigod bližnjih in družbeno-kritičnih tem. Urbano pop skupino Neomi sestavljata še Sašina bratranca - kitarist Tadej Košir in basist Jernej Kržič ter klaviaturist Erik Marenče in bobnar Anže Žurbi. Za spremljevalne vokale pa skrbita Urban in Katja Sever.
Radijski single, kot tudi prihajajoči debitantski album, je miksal Rami Helin, sicer producent skupine The Toronto Drug Bust, v Helsinkih (studio Kick Out The Jams), mastering pa je prav tako na Finskem naredil Jurgen Hendlmeier.
Zasedba Neomi je sicer vse, z izjemo treh pesmi, komade posnela v živo v studiih Jork in RSL. Vse vokale pa so posneli sprva v omari pri Jerneju doma, kasneje pa v Sašini predsobi. Poleg svojih domov pa so v snemanje albuma vključili številne svoje prijatelje in družinske člane, brez katerih, kot pravijo, jim ne bi uspelo in se jim zahvaljujejo za vso podporo.
Album izide 20. decembra in ga bodo še isti dan predstavili tudi v Kinu Šiška. Vstopnice za dogodek so že v prodaji.
"Daj priložnost drugemu, da čuti," poje pevka in avtorica Saša Vipotnik v pesmi Poglej, ki se na prihajajočem albumu v svojih čutečih besedilih loteva tematik iz osebnih izkušenj, prigod bližnjih in družbeno-kritičnih tem.
Urbano pop skupino Neomi sestavljata še Sašina bratranca - kitarist Tadej Košir in basist Jernej Kržič ter klaviaturist Erik Marenče in bobnar Anže Žurbi. Za spremljevalne vokale pa skrbita Urban in Katja Sever.

Singel, kot tudi prihajajoči debitantski album, je miksal Rami Helin, sicer producent skupine The Toronto Drug Bust, v Helsinkih (studio Kick Out The Jams), mastering pa je prav tako na Finskem naredil Jurgen Hendlmeier.

NEOMI - Poglej

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Zasedba Neomi je sicer vse, z izjemo treh pesmi, komade posnela v živo v studiih Jork in RSL. Vse vokale pa so posneli sprva v omari pri Jerneju doma, kasneje pa v Sašini predsobi. Poleg svojih domov pa so v snemanje albuma vključili številne svoje prijatelje in družinske člane, brez katerih, kot pravijo, jim ne bi uspelo in se jim zahvaljujejo za vso podporo.

Album izide 20. decembra in ga bodo še isti dan predstavili tudi v Kinu Šiška. Vstopnice za dogodek so že v prodaji.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav