download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nina Pušlar z novim singlom Nasmeh in mirna kri

Nasmeh in mirna kri je že četrti single z Ninine zadnje plošče, Nekje vmes. Njena avtorska pesem, ki je v studiu sprva nastajala kot balada, je nepričakovano obrnila smer in se na albumu znašla v nadvse pozitivni verziji, ki jo poleg banda spremlja še pihalna sekcija.
"Z Nasmehom smo se dolgo ukvarjali, saj nam v osnovni verziji nikakor ni stekel. Prav zato smo ga posneli še enkrat, obrnili vse skupaj na glavo in s fenomenalnim tekstom Alena Steržaja je nastalo to kar slišite zdaj. Sem zelo ponosna nanjo in ravno to, da sem jo že velikokrat slišala po radijskih postajah, pove veliko o pozitivni energiji, ki jo pesem nosi," je o novem singlu dodala Nina.
 
NINA PUŠLAR - Nasmeh in mirna kri

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Nina dodaja: "Zamah z roko in nasmeh je včasih najbolje zdravilo proti ponavljajočim besedam in slabi volji. Zakaj bi si človek vedno vse jemal k srcu? :)"
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav