download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nino predstavlja Življenje brez pravil

Nino predstavlja Življenje brez pravil
Foto: Karin Božič
Vsestranski glasbenik Nino Ošlak predstavlja nov singel Življenje brez pravil, potem ko je ob koncu poletja predstavil svoj že 8. videospot; le tega je posnel za sporočilno balado Pesem zate. 
Po osebno-izpovedni zgodbi, ki se je dotaknila predvsem vseh ljubiteljev romantičnih balad, se tokrat vrača k živahnim, modernim ritmom, s sporočilom »da je včasih dobro, da pogledamo malo čez dovoljeno in damo sebi in ljudem okoli nas malo več svobode. Saj veste, velikokrat so v življenju najslajše tiste stvari, ki so prepovedane (smeh). Podpiram te stvari, če s tem ne škodiš komu drugemu, še posebej pa kadar s tem, da narediš kaj mimo pravil, narediš kaj dobrega za nekoga drugega«.

NINO - Življenje brez pravil

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Pesem o ljubezni, ki je polna nasprotji, a ravno to ji daje prav poseben pečat, se nahaja tudi na Ninovi 2. avtorski plošči »Pod tušem«.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav