download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Omar Naber predstavlja priredbo brezčasne Hallelujah

Omar Naber predstavlja priredbo brezčasne Hallelujah
Foto: Janez Marolt
Svet je izgubil velikega pesnika, kantavtorja, filozofa in profeta,  Leonarda Cohena. Omarja je izguba velikega poeta  navdihnila,  zaprl se je v studio in v slabih štirih urah je nastala fenomenalna priredba brezčasne melodije Hallelujah, ki žanje uspeh na Omarjevem youtube kanalu.
''Leonard Cohen je bil eden redkih, ki za prepričljivost ni potreboval odličnega pevskega glasu, bil je neverjetno prepričljiv v sami svoji pripovedi. Bil je svetovljan, dober človek čistega srca, ki je učil ljubezni, hvaležnosti in radodarnosti. Izžareval je skromnost in hvaležnost, da je lahko opravljal poslanstvo glasbenika pripovedovalca. Njegova zapuščina je večna in teža njegovega dela presega zabavljaštvo in površinsko glasbeno industrijo.Vsakemu človeku na tem svetu bi lahko bil zgled. Zato sem mu posvetil priredbo skladbe ''Hallelujah'',  pravi Omar Naber.

OMAR NABER - Hallelujah

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav