download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tinkara Kovač in Moder let galeba

Po Dober, dan življenje še dve zbirki skladb - La cura è vivere in Cuori di ossigeno - zgodbe potovanja, spomini in sodelovanja.
Posebna izdaja Dober dan, življenje, ki je izšla na pomlad, bo ob zaključku letošnjega leta dobila svojo italijansko dvojčico, La cura è vivere, na Kitajskem pa bo izšla nekoliko spremenjena različica, z naslovom Cuori di ossigeno. Da ne bo pomote, to niso Tinkarini novi studijski albumi, ampak zbirke skladb, tako kot je zapisano v italijanskem podnaslovu - Zgodbe, potovanja, spomini in sodelovanja. 

TINKARA KOVAČ - Moder let galeba

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Na današnji dan pa Tinkara spušča v eter skladbo, še zadnji single z albuma Dober dan, življenje, z naslovom Moder let galeba. Avtorja glasbe in priredbe sta Domen Gracej in Gal Gjurin. 
 
Avtor besed, poezije je pesnik in pisatelj Marko Kravos. Poezija je z izvirnim naslovom Poletje, nekoliko drugačna, izšla v Kravosovi pesniški zbirki Sol na jezik - Sale sulla lingua pri Založbi tržaškega tiska, leta 2013.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav