download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Ditka nadaljuje s turnejo in napoveduje novi singel

Pevka in kitaristka Ditka, ki je lani predstavila uglasbeno poezijo Ferija Lainščka, z naslovom Demon ljubezni, je leto zaključila z razprodanim koncertom v Slovenski filharmoniji, turnejo koncertov po Sloveniji pa nadaljuje tudi v letu 2017, za Valentinovo pa napoveduje novi singel.
Razprodani Slovenski filharmoniji so sledili še razprodani koncerti v Ravnah na Koroškem, Ptuju in Murski Soboti, zimsko turnejo Ne bodi kot drugi, pa bo Ditka zaključila s koncertom v veliki dvorani Narodnega doma Celje, v četrtek, 16. februarja.
 
Na koncertni turneji Ne bodi kot drugi, Ditki na odru delajo družbo tudi glasbeniki njenega benda in Feri Lainšček. Ditka in Feri Lainšček sicer skupaj nastopata tudi na drugih svojevrstnih in zmeraj dobro obiskanih pesniško - glasbenih dogodkih, kakršni so pri nas sicer redkost. Ditkino sodelovanje s pesnikom sicer sega v leto 2013, ko je na zgoščenki z naslovom Ne bodi kot drugi ob svojih avtorskih skladbah ter uglasbenih pesmih Toneta in Marka Pavčka zapela še nekaj njegovih. Prav naslovna pesem Ne bodi kot drugi se je tedaj poslušalcem zelo priljubila in je z leti postala prava himna mnogih mladoporočencev, saj jo pevka še danes pogosto izvaja tudi na porokah.
 
Zaljubljencem pa bo namenjen tudi novi singel in videospot, ki ga bo Ditka izdala na Valentinovo. Gre za skladbo Bližina, ki se nahaja na njenem zadnjem albumu Ne spreminjaj me.
 
DITKA in FERI LAINŠČEK z gosti - NE BODI KOT DRUGI (koncert uglasbene poezije)
VALIKA DVORANA NARODNEGA DOMA, Celje - četrtek, 16.2.2017, 19:00
Nakup vstopnice
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav