download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Gora predstavlja videospot za skladbo Glasovi in napoveduje koncert

Trije izjemno uveljavljeni slovenski glasbeniki Kevin Koradin (vokal, kitara, skupina Tide), Sergej Pobegajlo (bas kitara, Billysi) in David Debevec (bobni, LeeLooJamais), tvorijo melodičen hard rokerski trojec z imenom Gora. 
Melodičen, a hkrati hard rockersko obarvan komad Glasovi, je udaren in neposreden kar je značilno za skupino Gora. "Skladba 'Glasovi govori o izgubi identitete, o človeku, ki se je izgubil na svoji življenjski poti, ki mu na vsakem koraku nekaj govori kako naj razmišlja, kaj naj počne, kaj je prav, kaj mora imeti, kakšen bi moral biti. Prav zaradi te izgube identitete živimo danes v zelo neuravnovešeni družbi, kjer ljudje iščejo velikokrat potrditev s takšnimi in drugačnimi radikalnimi dejanji'', pravi pevec, kitarist in avtor besedila, Kevin Koradin.!
 
Spot je v svoje roke vzel Igor Nardin, vodja skupine Noctiferia. Spot se osredotoča na besedilo pesmi in je kombinacija med animiranim tekstom in kadri benda, ki so se snemali v foto studiu Zoom Zoom v Ljubljani. Gora bodo s koncertom live & loud postregli 3.11. ob 22h v Ortu klubu v Ljubljani, kjer bo tudi premiera novega singla.

Ne zamudite live & loud koncerta v Ortu, 3.11. ob 22h

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav