download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Moveknowledgement predstavljajo videospot skladbe Hands

Zasedba Moveknowledgement je letos izdala svoj četrti studijski album "PumpDown".
Mešanica močnih kitarskih rifom, prvinskega rockerskega zvoka, ki deluje na stičišču rava in vokalne raperske forme, dubovski efekti se izlivajo v bizarno, znanstveno-fantastično estetiko. Futuristični zvoki, ki svojo pravo moč dobijo na živih nastopih pa se je končno prelila tudi v vizualizacijo, saj so fantje za drugi singl z albuma, skladbo "Hands" posneli tudi videospot, v katerem ugotovijo, da izven glasbenega terena še zdaleč niso superiorni.
Video: Špela Kravogel in Nicole Drakulič
Zasedba Moveknowledgement je letos izdala svoj četrti studijski album PumpDown. Mešanica močnih kitarskih rifom, prvinskega rockerskega zvoka, ki deluje na stičišču rava in vokalne raperske forme, dubovski efekti se izlivajo v bizarno, znanstveno-fantastično estetiko.
Futuristični zvoki, ki svojo pravo moč dobijo na živih nastopih pa se je končno prelila tudi v vizualizacijo, saj so fantje za drugi singl z albuma, skladbo Hands posneli tudi videospot, v katerem ugotovijo, da izven glasbenega terena še zdaleč niso superiorni. Video je delo Špele Kravogel in Nicole Drakulič.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav