download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Stone orange v videospotu za skladbo Nobody cares

Stone orange v videospotu za skladbo Nobody cares
Foto: Mitrusevski
Stone Orange so s svojim novim albumom The dreamcatcher, ki je izšel pod okriljem italijanske založbe Street symphonies, že dodobra opozorili nase.
Takoj po izidu albuma se Stone Orange že odpravljajo na italijansko turnejo. Plošča The dreamcatcher je namreč naletela na odličen odziv v tujini. Kot je portrdila njihova založba Street Symphonies, bo krajša turneja obsegala predvsem Furlanijo in Lombardijo, pozno jeseni pa se fantje vrnejo tudi na domače odre. 
 
Z novimalbumom je skupina primerno obeležila desetletnico svojega delovanja in hkrati zastavila novo poglavje na svoji glasbeni poti. Čeprav je bila plošča posneta ob pomoči domačega producenta Dejana Radičeviča, pa njena angleška besedila pričajo o tem, da je namenjena tudi tujim trgom. "Prav zato smo iskali založbo v tujini, saj nismo želeli ostati geografsko omejeni in Street symphonies so nam pri tem ponudili res ugodne pogoje", so povedali Stone Orange. 
 
Prvi single z albuma nosi naslov Nobody cares, zanj pa so posneli tudi eksperimentalno zastavljen videospot, ki je že zaokrožil po medmrežju in temelji predvsem na vizualnih instalacijah. Po uspešni predstavitvi albuma in singla na sklepnem dejanju letošnjega Ortofesta se skupina tako odpravlja na krajšo turnejo po Italiji, seveda pa jih bo poleti in jeseni mogoče videti tudi na domačih odrih.
 
Avtor pesmi Nobody Cares je frontman skupine Stone Orange, Marko Erjavec.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav