download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zlatko z mixtape-a s singlom in videospotom Življenje je šola

Zlatko z mixtape-a s singlom in videospotom Življenje je šola
Foto: Katja Gaspari Leben
Za praznično darilo Zlatko vsem svojim poslušalcem pošilja komad Življenje je šola iz mixtape-a Ogledalo Kritikov, ki ga bo premierno predstavil v petek, 27.12., v ljubljanski Gala Hali. Pod video spot se tudi tokrat podpisuje ekipa Trumba video – Darko Žigon in Robi Kurent.
Gre za drugi singel z omenjenega projekta s katerim priljubljeni raper zaključuje več kot uspešno leto 2013. Pred dnevi je namreč že predstavil pesem Lajf ti vrača točn to kar daješ drugim. Ob tem pa Zlatko dodaja: "Projekt je drugačen od mojih ostalih. Ima noto stare šole, ki so jo nekateri pri meni morda pogrešali. Za vse tiste in za vso mojo zvesto publiko je sedaj pred nami 11 komadov Ogledala kritikov in komaj čakam na prve odzive." "In v petek začnemo točno ob 22h", še dodaja Zlatko, ki vse svoje oboževalce lepo vabi na predstavitev svojega prvega mix-tapea.
 
ZLATKO - Življenje je šola

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav