Maja Keuc z novim videospotom You’re a Tree and I’m a Baloon
24. oktober, 2012
Flirrt z novim singlom Popolno
24. oktober, 2012

2B s turneje prihajajo z novim singlom Tvoja sreča

Skupina 2B, ki prihaja iz Vinice v Beli krajini je v zadnjem času naredila veliko pomembnih korakov na svoji glasbeni poti. Poleg manjših nastopov so nastopili tudi na Poletju v Vinici,  v Novem mestu,  Brežicah  ter svojo »turnejo«  zaključili s koncertom v Emonski kleti v Ljubljani. Publiko na koncertih navdušujejo s pestrim repertoarjem tujih in domačih uspešnic, med njimi tudi pesmi izvajalcev Coldplay, Kings of leon, Gibonni, U2 pa vse do blues in »funky« obarvanih pesmi . Posebno noto so dodali s svojimi lastnimi skladbami iz prvenca Frnikule, ki so ga izdali leta 2009.
Bratje Gašper, Primož in Jernej že vrsto let skupaj ustvarjajo glasbo, v kateri je čutiti njihovo ljubezen in predanost glasbi. V skupini 2B sta poleg njih tudi Primož Hudoklin in Luka Pate. Fante je želja po ustvarjanju nove glasbe gnala naprej in tako je v nastjanju že 2. plata. Skupina je poskrbela, da oboževalci v tem času ne bodo ostali ravnodušni, zato so te dni izdali nov singel Tvoja sreča. Tokrat je besedilo in glasba nastala po Gašperjevem navdihu, aranžma so delali vsi skupaj, za zvok in produkcijo pa je poskrbel Primož. Pesem je že osvojila oboževalce in bila v ponedeljek, 22. oktobra izbrana za hit dneva na radiu Krka.  V nastajanju je tudi  videospot, ki si ga boste lahko ogledali čez približno 2 tedna.

Skupina 2B, ki prihaja iz Vinice v Beli krajini je v zadnjem času naredila veliko pomembnih korakov na svoji glasbeni poti. Poleg manjših nastopov so nastopili tudi na Poletju v Vinici, v Novem mestu, Brežicah  ter svojo turnejo zaključili s koncertom v Emonski kleti v Ljubljani. Publiko na koncertih navdušujejo s pestrim repertoarjem tujih in domačih uspešnic, med njimi tudi pesmi izvajalcev Coldplay, Kings of leon, Gibonni, U2 pa vse do blues in »funky« obarvanih pesmi. Posebno noto so dodali s svojimi lastnimi skladbami iz prvenca Frnikule, ki so ga izdali leta 2009. 

Bratje Gašper, Primož in Jernej že vrsto let skupaj ustvarjajo glasbo, v kateri je čutiti njihovo ljubezen in predanost glasbi. V skupini 2B sta poleg njih tudi Primož Hudoklin in Luka Pate. Fante je želja po ustvarjanju nove glasbe gnala naprej in tako je v nastjanju že druga plata.

Skupina je poskrbela, da oboževalci v tem času ne bodo ostali ravnodušni, zato so te dni izdali nov singel Tvoja sreča. Tokrat je besedilo in glasba nastala po Gašperjevem navdihu, aranžma so delali vsi skupaj, za zvok in produkcijo pa je poskrbel Primož. Pesem je že osvojila oboževalce in bila v ponedeljek, 22. oktobra izbrana za hit dneva na radiu Krka. V nastajanju je tudi  videospot, ki si ga boste lahko ogledali čez približno 2 tedna.

2B – Tvoja sreča 2BTvojasreca.mp3