Sticky Licks bodo v enem dnevu po Slovenskih mestih odigrali štiri akustične božične koncerte
10. december, 2014
Zarolaj.si in Nina Pušlar med top 10 videi v Sloveniji v 2014
13. december, 2014

2Cellos s videom za skladbo Shape of my heart napovedujeta nov album

Album Celloverse bo izšel ob koncu prihodnjega meseca, 27. januarja 2015! Do izida albuma pa 2Cellos predstavlja svoj nov video s predelavo Stingove uspešnice Shape of My Heart, ki ga je režiral Darko Drinovac.

Luka in Stjepan sta album poimenovala po avtorski pesmi in tako poskrbela za novo presenečenje, saj nista ustvarila priredbo, kot smo jih bili vajeni pri dvojcu. “Z avtorsko pesmijo Celloverse želiva pripeljati poslušalce v popolnoma nov svet, v novo vesolje, Cello universe, čelo vesolje. Želiva pokazati vso lepoto, toplino in čarobnost najinega instrumenta. sta o novi pesmi povedala priljubljena čelista.
 
V Celloverse lahko vstopite preko uradne strani 2Cellos, kjer so tudi informacije o njunih prihajajočih nastopih v 2015. Nikakor ne morete odbiti Stjepanovega vabila “Imava toliko intenzivnosti, energije in interakcije s poslušalci, da nas morate videti v živo.”
 
Na albumu Celloverse  bo trinajst novih pesmi, med katerimi bo tudi predelava pesmi Thunderstruck skupine AC/DC – video ima že skoraj 30 milijonov ogledov, predelava I Will Wait skupine Moms & Sons, ter sveža interpretacija Avicijeve uspešnice Wake Me Up, ter udarna predelava The Trooper skupine Iron Maiden.
 
Na ploščku bo tudi pesem Paula McCarneya Live and Let Die v kateri gostuje slavni pianist ter prijatelj Lukata in Stjepana, Lang Lang. Album bo v prodaji v standarni in deluxe izdaji z DVDjem, na katerem bo sedem videospotov, dva iz razprodanih nastopov v puljski in zagrebški areni. Slavna violončelista sta album tudi producirala, glede aranžmaja in produkcije sta le še pripomnila, da je to njun najbolj zrel album. Sodelovala sta skupaj s producentom Filipom Vidovićem, s katerim sta se vrnila zvoku in koceptu prvega albuma, ki jima ga je s pomočjo predelave uspešnice Smooth Criminal uspelo izstreliti med svetovne zvezdnike.