Srečna mladina s priznanjem za posebne dosežke
7. junij, 2013
Tony Cetinski in Perpetuum Jazzile že v pripravah na prvi skupni nastop
10. junij, 2013

3SOMS predstavljajo video za skladbo Poletna noč

Sveža glasbena zasedba s provokativnim imenom 3SOMS, ki jo sestavljata dve dekleti, Nina in Maja, ter Marko, ki je napisal tudi besedilo njihove prvi pesmi ter poskrbel za režijo videospota, so prepričani, da bo letošnje poletje njihovo.

Po odličnih odzivih na pesem Poletna noč, se že pripravljajo na prve nastope v živo: "Zelo smo se razveseili, ko so nas že prvi dan po izidu pesmi klicali s številnih radijskih postaj in do z navdušenjem sprejeli pesem. Res smo veliko časa namenili razmisleku v kakšni glasbeni zvrsti se kot skupina najbolje ujamemo, pesem smo skrbno izbrali, jo poslali mixat in masterizirat v Italijo, takoj za tem pa smo že začeli s pripravami na snemanje prvega videospota".
 
Videospot je režiral član skupine Marko, saj je sicer zelo dejaven tudi kot režiser številnih videospotov in televizijskih reklam: "Videospot smo posneli na eni sami lokaciji. Gre za studijski videospot, vse se dogaja v dveh postavljenih prostorih, ki smo jih v postprodukciji dodatno popestrili s svetlobnimi efekti. Na snemanju smo se izjemno zabavali, ker je tudi pesem takšna. Zelo smo zadovoljni z izdelkom in ponosni na našega Markota, ki se je zopet izkazal z dobrim video izdelkom".