GorA RockA dobrodelna tudi letos
23. maj, 2013
C4 danes v Orto baru
23. maj, 2013

3SOMS s prvim singlom Poletna noč

Predstavljamo vam novo, čisto svežo glasbeno zasedbo, s skoraj provokativnim imenom: 3SOMS. Marko, Nina in Maja stopajo na slovensko glasbeno sceno s prvencem naslovljenim Poletna noč.

 Zasedba je precej časa iskala in izbirala stil glasbe, ki jim najbolj ustreza, in po tehtnem premisleku je padla odločitev – našli so se v clubbing dance pop glasbi. Prvenec Poletna noč je tako fuzija dance glasbe in klubskih vložkov, ki jih zanimivo nadgradi še živ solističen inštrument – saksofon.
 
S svojo energijo, mladostnim videzom in kvaliteto, želijo prebuditi slovensko glasbeno sceno in spodbuditi k poslušanju več slovenske glasbe, predvsem med mlado generacijo.
 
Zasedba, ki ničesar ne prepusti naključju in svoje delo opravlja profesionalno, se že veseli prvih nastopov, ki bodo sledili v mesecu juniju. Do takrat pa uživajte v poslušanju njihovega prvega radijskega singla Poletna noč. Za pesem je zasedba že posnela tudi videospot, ki je v teh dneh v zaključni fazi montaže. Kot zanimivost naj omenimo, da je režisersko taktirko vrtel član skupine Marko, ki je sicer že posnel več slovenskih glasbenih spotov in televizijskih reklam.
 
3SOMS – Poletna noč 3SOMSPoletnanoc.mp3