Nova jazz quintet z albumom Flow of Inertia
10. maj, 2013
Nitrox predstavljajo Beli prah
10. maj, 2013

ACCA / DACCA, AC/DC tribute band v Ljubljani

"Če ne morete na AC/DC, potem pojdite na ACCA/DACCA!'' Se glasi slogan najbolj znane AC/DC tribute skupine, ki prihaja iz Avstralije. Je najboljši AC/DC tribute band, ki ga boste lahko doživeli na slovenskih tleh. Nastopili bodo v petek, 31. maja ob 21. uri v pokritem poletnem avditoriju GR.

Skupina koncertira po celem svetu, od Japonske, Kanade do Evrope, premierno pa se bodo ustavili tudi v Sloveniji. Spektakularen nastop skupine traja dobri dve uri, repertoar pa obsega največje hite skupine AC/DC: Dirty Deeds, T.N.T., Highway to Hell, The Jack, Rosie, Thunderstruck', in mnoge druge. Njihovi nastopi so vrhunsko izvedeni, 25.000 voltov zvoka in neverjetna osvetlitev pa pričara nepozabno vzdušje.
 
Avstralski AC/DC tribute band je leta 2000 ustanovil Larry Attard, ki je odraščal ob glasbi skupine AC/DC. Larryjev glas je neverjetno podoben glasu vodilnega pevca originalne skupine AC/DC in ko je skupino zapustil glavni vokal, Brian Johnson, sta se člana skupine AC/DC George  Young in Harry Vander srečala z Larryjem, vendar do sodelovanja žal ni prišlo. 
 
Ustanovitev tribute skupine je bila zadnja Larryjeva misel, vendar je, ob prigovarjanju glasbenikov iz njegove skupine, padla odločitev in nastal je najboljši AC/DC tribute band ACCA/DACCA. Glede na odlične rezultate je bila odločitev pravilna!
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.