Gummy Flava predstavlja video za Hip hop moj pepeu
26. marec, 2013
Foto: Primož Lukežič
The Puzzled s singlom Time without her is wasted
27. marec, 2013

Adi Smolar in Mestni postopači v Orto baru

Dobro leto nazaj je izšel novi album priljubljenega slovenskega kantavtorja Adija Smolarja. Album se je že v prvem tednu povzpel med najbolj poslušane v Sloveniji! Ploščo z 10 skladbami je posnel v studiu Činč v Ljubljani z svojimi zvestimi Mestnimi postopači.

Pesmi nam ponujajo pester pogled v našo vsakdanjost v stilu Adija Smolarja, ki je znan po tem, da zna tudi o resnih stvareh peti na šaljiv način, zato nam tudi na novem albumu postreže z zanimivimi in aktualnimi temami; Opozicija, Prijateljstvo, Ljubezen & zvestoba, Če te ena noče, te pa druga hoče, Bavbav, Ne gre, ne gre, Življenje se konča,… so naslovi novih pesmi.
 
Njegove pesmi Bog ne daj da bi crknu televizor,Je treba delat, Naš svet se pa vrti, Zlo počas, Naprilagojen, Saj te prime pa te mine, Radi se imejte, Dvajset ljubic, Ko sem bil mlad, Ljubim jo, Daleč daleč je za naju pomlad in še mnoge druge so že skoraj ponarodele in jih z Adijom na koncertih prepevajo od nekajletnih otrok pa vse do njihovih babic in dedkov. Adi je v svoji dolgi karieri izdal 13 studijskih albumov, je velik ljubitelj otrok in čiste resnice brez ovinkarjenja.
 
Sam zase pa pravi da je večno mlad in da ima za človeka svojih let trapasto frizuro!
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.