Konono No.1 iz Konga v Kinu Šiška
20. marec, 2012
Foto: Jaka Babnik
Na Siddharto, Flirrt in Corvus v Postojno gre kdo?
21. marec, 2012

After Burn vabi k poslušanju

Hard rock band, After Burn, vas vabi, da prisluhnete njihovim „live“ posnetkom, ki so jih objavili na youtubeu. Poslušate si lahko avtorski skladbi Morning Coffee in Long Forever. Fantje obljubljajo nove posnetke in nove nastope. Prva dva se bosta zgodila 30. marca v Tržiču na natečaju Naj Kugla rock in 13. aprila v Roxly klubu v Ljubljani.
Za vse, ki še ne poznate skupine, sledi kratek opis:
After Burn je skupina, ki igra surovi stari rock, kot so ga konec 60ih let začrtale skupine kot so Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple in drugi bandi, ki imajo v svojem imenu eno črko dvakrat napisano. Jure JJ Jurca (vokal/kitara), Jan Prosen (kitara), Florjan Celarec (vokal/bas) in Borut Rampih (bobni) v svojo glasbo vključujejo tudi spevne nalezljive, “Bon Jovi” refrene in vrtoglave solaže. Gre za klasično rock postavo, ki ji ne diši novodobna produkcija in velecenjeni efekti. Pri skupini After Burn lahko pričakujete dobri stari rock ‘n’ roll.

Hard rock band, After Burn, vas vabi, da prisluhnete njihovim live posnetkom, ki so jih objavili na Youtube-u. Poslušate si lahko avtorski skladbi Morning Coffee in Long Forever. Fantje obljubljajo nove posnetke in nove nastope. Prva dva se bosta zgodila 30. marca v Tržiču na natečaju Naj Kugla rock in 13. aprila v Roxly klubu v Ljubljani.

Za vse, ki še ne poznate skupine, After Burn je skupina, ki igra surovi stari rock, kot so ga konec 60ih let začrtale skupine kot so Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple in drugi bandi, ki imajo v svojem imenu eno črko dvakrat napisano. Jure JJ Jurca (vokal/kitara), Jan Prosen (kitara), Florjan Celarec (vokal/bas) in Borut Rampih (bobni) v svojo glasbo vključujejo tudi spevne nalezljive, Bon Jovi refrene in vrtoglave solaže. Gre za klasično rock postavo, ki ji ne diši novodobna produkcija in velecenjeni efekti. Pri skupini After Burn lahko pričakujete dobri stari rock ‘n’ roll.