Maša and the Crystal Penguins s singlom Bele poljane
26. november, 2012
Martina Šraj s singlom Le bodi tu
26. november, 2012

Akustična Siddharta v Cvetličarni

Foto: Jaka Babnik

Foto: Jaka Babnik

 

V soboto, 1. decembra 2012 ob 20.00, bo v ljubljanski Cvetličarni prav poseben koncert skupine Siddharta. Po uspešni turneji po nemških klubih začenja Siddharta v Cvetličarni novo pot po slovenskih odrih. Na željo mnogih tokrat v ‘unplugged’ verziji. Vse hite bodo torej odbrenkali z malo manj težke mašinerije, a z novim občutkom, v novih aranžmajih, ki so veliko bolj klubski in osebni. Saj veste kako je: včasih se je treba malo “odštekat” s štroma, da se še bolje poštekaš s publiko.
Seveda boste slišali njihove mnoge že nepogrešljive skladbe. Cvetličarnin oder bo ob tej priložnosti intimno urejen, podaljšan koncertni program pa bodo pospremile tudi projekcije. V ambientu »dnevne sobe« boste po dolgih letih lahko spet slišali skladbe Siddharte v »izštekani« različici.
Vsekakor gre za koncert, ki ga fani Siddharte ne smete zamuditi: v soboto, 1. decembra 2012 v ljubljanski Cvetličarni!

V soboto, 1. decembra 2012 ob 20.00, bo v ljubljanski Cvetličarni prav poseben koncert skupine Siddharta. Po uspešni turneji po nemških klubih začenja Siddharta v Cvetličarni novo pot po slovenskih odrih. Na željo mnogih tokrat v unplugged verziji. Vse hite bodo torej odbrenkali z malo manj težke mašinerije, a z novim občutkom, v novih aranžmajih, ki so veliko bolj klubski in osebni. Saj veste kako je: včasih se je treba malo odštekat s štroma, da se še bolje poštekaš s publiko.
Seveda boste slišali njihove mnoge že nepogrešljive skladbe. Cvetličarnin oder bo ob tej priložnosti intimno urejen, podaljšan koncertni program pa bodo pospremile tudi projekcije. V ambientu dnevne sobe boste po dolgih letih lahko spet slišali skladbe Siddharte v izštekani različici. 

Vsekakor gre za koncert, ki ga fani Siddharte ne smete zamuditi: v soboto, 1. decembra 2012 v ljubljanski Cvetličarni!