Prvi koncert sveže zasedbe Neuro v Ljubljani
4. april, 2012
Na Metal Mania open air festivalu tudi brazilski Violator
5. april, 2012

Akustični Clade v Ljubljani

bo 11. Aprila ob 21.00 gostil novo alter rock skupino Clade, ki se bo tokrat predstavila v akustični preobleki! Fantje  bodo predstavili tudi nov single Invasive Species – ki že kotira na glasbeni lestvici Radia 1!Na kitari nas bo še pred nastopom skupine ogreval Dare acoustic!
Clade je nova alter‐rock skupina v slovenskem prostoru, ki je svoje ustvarjanje začela proti koncu leta 2009. Njihova glasba temelji predvsem na melodičnem in čustvenem vokalu, bogatih kitarskih aranžmajih ter na udarni ritem sekciji. Člani skupine imajo bogate izkušnje z igranjem v različnih glasbenih zasedbah v preteklosti, kar se odraža v njihovi samozavesti in energičnih nastopih, ki nobenega obiskovalca ne pustijo ravnodušnega. Fantje ustvarjajo izključno avtorsko glasbo, ki zanje predstavlja univerzalni medij za izražanje svojih čustev, mnenj, opažanj in za komunikacijo s svetom.

11. aprila ob 21.00 boste lahko prisluhnili novi alter rock skupini Clade, ki se bo tokrat predstavila v akustični preobleki! Fantje  bodo predstavili tudi novo singel Invasive Species, na kitari bo prisotne pred nastopom skupine ogreval Dare acoustic!

Clade je nova alter‐rock skupina v slovenskem prostoru, ki je svoje ustvarjanje začela proti koncu leta 2009. Njihova glasba temelji predvsem na melodičnem in čustvenem vokalu, bogatih kitarskih aranžmajih ter na udarni ritem sekciji. Člani skupine imajo bogate izkušnje z igranjem v različnih glasbenih zasedbah v preteklosti, kar se odraža v njihovi samozavesti in energičnih nastopih, ki nobenega obiskovalca ne pustijo ravnodušnega. Fantje ustvarjajo izključno avtorsko glasbo, ki zanje predstavlja univerzalen medij za izražanje svojih čustev, mnenj, opažanj in za komunikacijo s svetom.