radolfi_cover
video: DAVOR RADOLFI – ČE ŽIVLJENJI IMEL BI DVE
27. januar, 2011
eskobars27
mp3: Novi singel: ESKOBARS – MORSKI PLES
27. januar, 2011

album: BOMBAJ ŠTAMPA – NEKA DJ ODMAH DOLE CJ

BombajStampa_fotoMiroMajcen-1

BombajStampa_fotoMiroMajcen-1Bombaj Štampa so na včerajšnji promociji vsem zbranim prijateljem in sedmi sili dokazali, da so v živo še bolj udarni, še bolj rockerski kot na albumu Neka DJ odmah dole CJ, ki so ga včeraj tudi uradno predstavili v Dvornem baru v Ljubljani.

Skladbe kot so Nedim, Vriska, Palim se na guranje, Neka traje in druge iz novega albuma te kultne sarajevske zasedbe smo v Ljubljani od izida albuma v lanskem letu tako lahko v živo slišali prvič. Odzivi vseh zbranih pa so navdušili tudi Bombaj Štampo, ki so ravno zaradi tega odigrali tudi nekaj skladb ‘izven’ uradnega repertoarja; tudi nekaj malce starejših, iz prejšnjih albumov zasedbe.

Bombaj Štampa je nedvomno band, ki ne rabi DJ-ja (kar, mimogrede, nekako sugerira tudi naslov njihovega albuma), saj s svojo glasbo in neverjetno odrsko energijo več kot dokazujejo znova in znova.

Povratniški album Neka DJ odmah dole CJ zasedbe Bombaj Štampa z Brankom Djuričem – Djurom na čelu je postregel že z dvema uspešnicama – nekakšno rock’n’roll-pop-disko skladbo Vriska ter aktualnim singlom Nedim, za katerega so člani banda pred kratkim v Sarajevu posneli tudi videospot. Novi album Bombaj štampe je že v prodaji!


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.