siddharta121
koncert: SIDDHARTA V CVETLIČARNI
23. november, 2011
Momento z videospotom za zadnji singel 5ka
24. november, 2011

album: DAVID GROM – VEŠ, DA MISLIM NATE

davidgrom22

davidgrom22

Z največjim veseljem vam predstavljamo glasbeni prvenec, album odličnega mladega pevca Davida Groma. Kljub svojim rosnim 18. letom ima fant z Bleda za seboj že kar 6 let zelo pestre glasbene poti. V tem času je osvojil precej prestižnih glasbenih nagrad, tako na glasbenih festivalih v Sloveniji kot tudi v tujini. Naj jih omenimo nekaj- s pesmijo »Ta ljubezen«( ki ima na youtube-u že več kot 400.000 ogledov) je leta 2006 zmagal na otroškem festivalu FENS, s pesmijo »Prvič« je leta 2007 zmagal na mednarodnih festivali Pčelica v BiH in Zlata nutka na Poljskem, s pesmijo »Veš, da mislim nate« je leta 2009 zmagal na mladinskem festivalu FENS, s pesmijo »Sakaj« me se je leta 2009 uvrstil v finale festivala Ohridski trubaduri,… Na albumu so zbrane vse Davidove pesmi, ki so nastale v zadnjih 6-ih letih, poleg teh pa tudi nove pesmi.
Založba Gong Records, ki v zadnjih 15ih letih dokazuje, da je najbolj uspešna »valilnica« glasbenih stalnic na slovenskem glasbenem odru, je leta 2005 Davida opazila v otroškem izboru tv oddaje »Veseli mikrofon«, ki jo je vodila Tanja Žagar in v njem takoj prepoznala izjemen glasbeni talent. S preudarno in premišljeno strategijo zasnovano na dolgoletnih izkušnjah Mikija Šarca smo ubrali primeren koncept, pri katerem smo želeli Davida izoblikovati v izraznega, samozavestnega izvajalca z lastnim edinstvenim izrazom. S svojo vztrajnostjo in predanostjo je David dokazal, da je vreden zaupanja svoje založbe in ekipe, ki stoji za njim. Izhajajoč iz napisanega je imel David priložnost sodelovati s priznanimi in uveljavljenimi glasbenimi avtorji in izvajalci.
Album Davida Groma v 12 novih pesmih prinaša mladostno svežino, odlično interpretacijo, igrivost in predrznost. Pesmi so ljubezenske tematike, iskrene in namenjene mladim.

Pri založbi Studio Gong je izšel glasbeni prvenec, album mladega pevca Davida Groma. Kljub svojim rosnim 18. letom ima fant z Bleda za seboj že kar 6 let zelo pestre glasbene poti. V tem času je osvojil precej glasbenih nagrad, tako na glasbenih festivalih v Sloveniji kot tudi v tujini.

Naj jih omenimo nekaj- s pesmijo Ta ljubezen ( ki ima na youtube-u že več kot 400.000 ogledov) je leta 2006 zmagal na otroškem festivalu FENS, s pesmijo Prvič je leta 2007 zmagal na mednarodnih festivali Pčelica v BiH in Zlata nutka na Poljskem, s pesmijo Veš, da mislim nate je leta 2009 zmagal na mladinskem festivalu FENS, s pesmijo Sakaj me se je leta 2009 uvrstil v finale festivala Ohridski trubaduri,… Na albumu so zbrane vse Davidove pesmi, ki so nastale v zadnjih 6-ih letih, poleg teh pa tudi nove pesmi. 

Založba Gong Records, ki v zadnjih 15ih letih dokazuje, da je uspešna “valilnica” glasbenih stalnic na slovenskem glasbenem odru, je leta 2005 Davida opazila v otroškem izboru tv oddaje Veseli mikrofon, ki jo je vodila Tanja Žagar in v njem takoj prepoznala izjemen glasbeni talent. S preudarno in premišljeno strategijo zasnovano na dolgoletnih izkušnjah Mikija Šarca smo ubrali primeren koncept, pri katerem smo želeli Davida izoblikovati v izraznega, samozavestnega izvajalca z lastnim edinstvenim izrazom. S svojo vztrajnostjo in predanostjo je David dokazal, da je vreden zaupanja svoje založbe in ekipe, ki stoji za njim. Izhajajoč iz napisanega je imel David priložnost sodelovati s priznanimi in uveljavljenimi glasbenimi avtorji in izvajalci. 

Album Davida Groma v 12 novih pesmih prinaša mladostno svežino, odlično interpretacijo, igrivost in predrznost. Pesmi so ljubezenske tematike, iskrene in namenjene mladim.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.