jacob
novica: JACOB OSVAJA Z NOVO SKLADBO
9. julij, 2010
victory
mp3: Novi singel: VICTORY FEAT. ZLATKO – UPAJ SI
10. julij, 2010

album: DEE JAY TIME: DJ SVIZEC TURBO MIX ŠT. 12

djt_12

djt_12Čakanja je konec! Pred nami je nov odmerek vročih žurerskih himen za še eno nepozabno poletje in potrpežljivo čakanje je zopet bogato poplačano! Zbirka najbolj poskočnih žurerskih himen, ki bodo vsaj tja do septembra osvajale veselice, piknike in druge epske žurke, je pripravljena. Nova kompilacija, na kateri se zopet trejo udarna imena slovenskih izvajalcev, vas s ponedeljkom že čaka na prodajnih policah!

Najprej pa opravičilo vsem, ki ste se že spraševali, zakaj se letos poletje plazi v naše kraje tako počasi: kriv je Svizec, pravzaprav gospa Svizec, ki je sita tega, da se njen mož klati po žurih, medtem ko sama podpira vse štiri domače vogale. Tako se je letos iz protesta odpravila v toplice, njemu pa naložila veliko pomladansko čiščenje domače votline, zaradi katerega je zamudil s pripravo novega Turbo mixa. Sledilo je množično podajanje kluke njegovega studia, ki bi se skoraj končalo z množičnim pretepom. Vsi žurerski muzikanti namreč dobro vedo, kje je akcija in kdo je kralj poletnih veselic.

Skater, Boštjan Konečnik, Rogoški slavčki, Brendi, Atomik Harmonik, Mateja Malnar, ansambel Roka Žlindre in Kalamari, Skater, Werner, Špela, Tanja Žagar in Rok Ferengja so le nekatera udarna imena, ki že sama po sebi zagotavljajo odličen program. Specialnii remiksi DJT DJ Svizca se razumejo sami po sebi, poskočni veseljaški mojster pa je tokrat pripravil še nekaj superekskluziv s Freitonijem (Veseli Ribnčan), Brendijem (obnova legendarne Mandarine, Gasilci smo, Rad bi ti rekel nekaj lepega), DeeKayem (Rdeči cevt) in svojim najboljšim prijateljem, Miranom Rudanom (Ostani moja, ne odhajaj).


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.