Že 10. leto matal dnevi v Tolminu
7. junij, 2013
LeeLooJamais v videospotu za skladbo Night phone
7. junij, 2013

Alex Cvetkov na prvi zabavi serije Circle

Potem ko se je že uveljavil kot eden najprodornejših mladih didžejev in producentov v regiji, se Alex Cvetkov predstavlja še kot gostitelj klubskih večerov. 

Ambicija serije Circle je povezati domače, regionalne in vzpenjajoče se tuje ustvarjalce avantgardne elektronske glasbe, predvsem na področju housa in tech-housa, a v konceptu brez jasnih žanrskih omejitev, kjer sveži zvočni vzorci brez sramu podajajo roko tradiciji.
 
Prvi Alexov gost je vodilni kosovski didžej Sabb, vodja glasbene etike SK Supreme Record. Avtor skladb Dead Corps, Nasty Girl, Cowbell Talk, Sax on Wax in Balkanika svojo glasbo redno izdaja pri vodilnih klubskih založbah, kot so Noir, Stealth, Great Stuff, Defected, Factoria/Factomania, Stereo, 303 Lovers, Monique, Cr2, Audiomatique in Toolroom. Deep, Techy, Groovy, Tribal in Hypnotic so izrazi, ki najbolje opišejo zvok, s katerim se je Sabb v le treh letih prebil na mednarodno klubsko in festivalsko sceno, v zadnjih mesecih pa so njegove remikse naročili Hector Couto, Pleasurekraft, Gary Beck, Wally Lopez, Chris Lake, Carlo Lio in Wehbba.
 
Prva zabava v seriji Circle bo tudi uradni ogrevalni dogodek za festival Barrakud, na katerem bodo med 10. in 17. avgustom v Zrćah nastopili Dubfire, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Carl Craig, Ellen Alien, Ben Klock, Martin Buttrich, Lucy, Gregor Tresher , Stacey Pullen, Priku, Andrea Oliva, Kenny Larkin … in tudi Alex Cvetkov.
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.