Trash Candy z videospotom Remember
1. oktober, 2012
Slavni The Duke Ellington Orchestra v družbi Ota Pestnerja
1. oktober, 2012

Alex Volasko s singlom A bi z mano šla

Po odličnem odzivu radijskih postaj in poslušalcev na zadnji singel ‘Pravljica’ se je 20-letni glasbenik, avtor in pevec Alex Volasko odločil, da bo v začetku jeseni postregel z novim singlom.
Alex pravi, da zgodba pesmi govori o fantu iz Ljubljane in punci iz podeželja:
‘Svoje ideje sem črpal iz osebnih izkušenj. Nekoč mi je bilo všeč dekle iz precej oddaljenih krajev. Srečala sva se enkrat, izmenjala številki mobitelov in nato … sva se dogovarjala, kdaj se bova dobila v Ljubljani! Vsak teden znova mi je obljubila, da zagotovo pride. In vsak teden je prišlo nekaj vmes, tako da sva srečanje vsakič prestavljala. Priznam, takrat me je bilo kar malo sram in sem dolgo časa zbiral pogum … Nihče od naju ni imel vozniškega izpita, hodila sva v šolo in enostavno nisva našla časa drug za drugega. Najbolj smešno pa je to, da se po nekaj letih še vedno nisva srečala.’
‘A bi z mano šla’ tako v preprosti mladostniški obliki predstavlja željo po tem, da bi se dva mlada zaljubljenca končno srečala in z veliko pozitive ohranja večno upanje, da se ta želja nekoč uresniči. Pesmi lahko prisluhnete tukaj.
Glasbo in besedilo je napisal Alex, za aranžma pa je poskrbel vedno bolj uspešni glasbenik in aranžer Miha Gorše. Piko na i je za končno podobo pesmi v studiu Bunker dodal še glasbenik, avtor in kitarist Franci Zabukovec – Zabukowski.

Po odličnem odzivu radijskih postaj in poslušalcev na zadnji singel Pravljica se je 20-letni glasbenik, avtor in pevec Alex Volasko odločil, da bo v začetku jeseni postregel z novim singlom. 
Alex pravi, da zgodba pesmi govori o fantu iz Ljubljane in punci iz podeželja: “Svoje ideje sem črpal iz osebnih izkušenj. Nekoč mi je bilo všeč dekle iz precej oddaljenih krajev. Srečala sva se enkrat, izmenjala številki mobitelov in nato … sva se dogovarjala, kdaj se bova dobila v Ljubljani! Vsak teden znova mi je obljubila, da zagotovo pride. In vsak teden je prišlo nekaj vmes, tako da sva srečanje vsakič prestavljala. Priznam, takrat me je bilo kar malo sram in sem dolgo časa zbiral pogum … Nihče od naju ni imel vozniškega izpita, hodila sva v šolo in enostavno nisva našla časa drug za drugega. Najbolj smešno pa je to, da se po nekaj letih še vedno nisva srečala.”

A bi z mano šla tako v preprosti mladostniški obliki predstavlja željo po tem, da bi se dva mlada zaljubljenca končno srečala in z veliko pozitive ohranja večno upanje, da se ta želja nekoč uresniči. Pesmi lahko prisluhnete tukaj.

Glasbo in besedilo je napisal Alex, za aranžma pa je poskrbel vedno bolj uspešni glasbenik in aranžer Miha Gorše. Piko na i je za končno podobo pesmi v studiu Bunker dodal še glasbenik, avtor in kitarist Franci Zabukovec – Zabukowski.

ALEX VOLASKO – A bi z mano šla (60 sek)AlexVolaskoAbizmanosla.mp3