Foto: Tina Rus
Majke in Partibrejkers razprodali in navdušili Cvetličarno
25. februar, 2013
Paddy Kelly prihaja v Slovenijo
25. februar, 2013

Alex Volasko z videospotom za skladbo Najin trenutek

Dober teden po izdaji avtorskega singla Najin trenutek se glasbenik Alex Volasko, študent inštituta za multimedije, predstavlja z novim videospotom, v katerem ga punca zapusti zaradi prijatelja.

Lanski uspeh obeh singlov A bi z mano šla in Pravljica je Alexu Volasku dal le še več motivacije in potrdilo, da je na pravi poti. Odličen vokalist, zaljubljen v kitaro in ustvarjanje glasbe, obljublja, da bomo njegov prvi album lahko že zelo kmalu slišali.

Videospot za skladbo Najin trenutek so snemali na različnih lokacijah v Ljubljani, in sicer kar dva dni. Prvi dan so snemali v studiu, za drugi dan pa se Alex rad pošali, da so imeli kar srečo s statisti, ko so snemali na ljubljanskih ulicah, saj je bila ravno tisto popoldne tretja slovenska vstaja.

Za videospot so poskrbeli mladi umetniki in snemalci, ki ustvarjajo pod imenom ŠVIGLO production. V ekipi so bili brata Luka in Sašo Švigelj, glavna snemalca in montažerja, in Gašper Razboršek, ki je skrbel za izbiro kadrov in rekvizite. V spotu se poleg Alexa pojavijo tudi Urška Steklasa (dekle v rdeči obleki), Niki Pagon (fant) in Karmen Cvetko (dekle, ki se pojavi na koncu spota).