Foto: Matevž Kocjan
Drill z novim videospotom Slepi potnik
7. avgust, 2013
Bobnar skupine Eskobars na odru s Chrisom Jaggerjem
9. avgust, 2013

Alice Blue se odpravljajo na čisto pravi Road trip.

Alice Blue niso neznanka na slovenski glasbeni sceni, saj smo jih v njihovih dveh letih delovanja lahko slišali na marsikaterem slovenskem festivalu, v klubu, na radijskih postajah,  njihovi videospoti pa dosegajo najvišja mesta v  priljubljeni glasbeni oddaji  naše nacionalne televizije.

Po uspešno predstavljenih singlih, kot so This Moment, Get Somewhere, Road Trip  so bili člani skupine Alice Blue povabljeni na deset dnevno  turnejo po Portugalski. Fantje in dekle iz skupine so povedali: "Koncerti so razporejeni večinoma po severnem delu Portugalske in so organizirani s strani organizacije NAAM Barroselas. Na pot ne gremo samo z idejo igrat koncerte, ampak tudi z namenom širjenja dobre besede o slovenskih bandih in na splošno iskat nove možnosti za povezovanje s tujimi organizatorji. Mislimo, da je odveč povdarjati, da že nestrpno pričakujemo pričetek turneje!" 
 
Alice Blue bodo na turneji spremljali Švedski post/pop band Individen & Kungarna, ki zase pravijo, da igrajo švedski pop z močnimi besedili.