Foto: Matjaž Fartek
Maja Prašnikar novembra predstavlja Oktober
30. november, 2011
Anja Bukovec pred novoletnim koncertom gostuje na Kitajskem, v ZDA in Turčiji
1. december, 2011

All 4 Play z novim singlom Halo

Skupina All 4 Play je po uspešni promociji zadnjega albuma Nevarna igra postregla z novo uspešnico, ki nosi naslov ‘Halo’. Pesem so posneli v studiu ‘hit makerja’ Boštjana Grabnarja, ki je tudi avtor aranžmaja, medtem ko je glasbo in besedilo napisal Boštjan Grom. Z novo ekipo so se odlično ujeli, kar lahko tudi slišite v pesmi, saj je nabita s pozitivno energijo, Tina in Grega pa sta se v pesmi preizkusila tudi kot raperja.
‘Menimo, da je pesem zelo spevna in v trendu s trenutnimi smernicami popularne glasbe. Mogoče je ravno zaradi tega malce drugačna od vseh ostalih pesmi, ki smo jih do sedaj posneli. Je preprosta in energična – takšna, kot smo tudi mi sami.’ so dodali še člani skupine All 4 Play.
Skupino v zimskem času čaka kar nekaj obveznosti; poleg promocije pesmi ‘Halo’ imajo še dva zelo pomembna projekta, ki ju seveda ne želijo prezgodaj izdati.

Skupina All 4 Play je po uspešni promociji zadnjega albuma Nevarna igra postregla z novo uspešnico, ki nosi naslov Halo. Pesem so posneli v studiu “hit makerja” Boštjana Grabnarja, ki je tudi avtor aranžmaja, medtem ko je glasbo in besedilo napisal Boštjan Grom. Z novo ekipo so se odlično ujeli, kar lahko tudi slišite v pesmi, saj je nabita s pozitivno energijo, Tina in Grega pa sta se v pesmi preizkusila tudi kot raperja.

“Menimo, da je pesem zelo spevna in v trendu s trenutnimi smernicami popularne glasbe. Mogoče je ravno zaradi tega malce drugačna od vseh ostalih pesmi, ki smo jih do sedaj posneli. Je preprosta in energična – takšna, kot smo tudi mi sami.” so dodali še člani skupine All 4 Play.

ALL 4 PLAY – Halo (55sek) All4PlayHalo.mp3

Skupino v zimskem času čaka kar nekaj obveznosti; poleg promocije pesmi Halo imajo še dva zelo pomembna projekta, ki ju seveda ne želijo prezgodaj izdati.