Slepa sreča Tinkare Kovač
12. maj, 2020
Lean Kozlar Luigi z novim singlom Ko ugasnejo luči
13. maj, 2020

Ana Soklič s singlom Voda – Apollo radio remix napoveduje izid malega albuma

Letošnja slovenska predstavnica za pesem Evrovizije Ana Soklič v eter pošilja singel Voda – Apollo radio remix. Ana je ob Bojanu Simončiču tudi avtorica glasbe, besedilo za pesem pa je napisala sama. Avtorja priredbe sta Željko Mladenović in Žiga Pirnat.

Ana s singlom Voda – Apollo radio remix …

… napoveduje izdajo malega albuma Voda. Ta bo luč sveta ugledal v četrtek, 14. maja, na njem pa bodo poleg že omenjene verzije skladbe še tista, s katero je pevka na nacionalnem predizboru EMA 2020 osvojila prvo mesto, remix Žige Murka ter prenovljena evrovizijska, filmska, angleška in karaoke različica. Kot bonus je Ana dodala skladbo Temni svet, ki ji je prinesla zmago na lanski Popevki.

 

 

Ana se je takoj po zmagi na EMI z Bojanom Simončičem in Žigo Pirnatom ter s podporo ZKP RTV Slovenija ambiciozno lotila verzije za Rotterdam. Predstavila jo je sredi marca, pesem, ki bo izšla tudi na uradnem evrovizijskem albumu, pa je pospremila z liričnim videom, ki ga je ustvaril Den Baruca.

Ana je (bila) dejavna ves čas samoizolacije.

Svojim oboževalcem je postregla z več koncerti iz svojega domačega Bohinja, na enem od njih pa je posnela tudi evrovizijski video za skladbo Voda.

Singel Voda – Apollo radio remix je Ana posnela tudi v angleškem jeziku. Če bi ga želeli, nas o tem obvestite, in vam ga bomo posredovali. Prav tako so na voljo ostale verzije skladb z mini albuma.