All 4 Play z novim singlom Halo
1. december, 2011
Dobrodelni koncert Pričarajmo otroške nasmehe
1. december, 2011

Anja Bukovec pred novoletnim koncertom gostuje na Kitajskem, v ZDA in Turčiji

Anja Bukovec in Igor Vicentic sta s klasicno/filmskim recitalom navdusila polno koncertno dvorano Tianqiao v Pekingu z vec kot 1000 poslusalci. Na odru, kjer je nekoc blestel tudi veliki Luciano Pavarotti, sta pokazala sarm, energijo in predanost momentu.

Anja je nekaj dni za tem nastopila samostojno tudi v New Yorku kjer je prav tako dozivela razigran sprejem obcinstva.
Na zacetku decembra sledi se gostovanje v Turciji, povsem na koncu leta v Veliki Britaniji, pred tem pa se bo 22.12. odvil se praznicni in jubilejni bozicno-novoletni koncert v Unionski dvorani GH Union v Ljubljani, kjer bo Anja Bukovec nastopila ob spremljavi Simfonicnega orkestra GS Celje pod taktirko dirigenta Matjaza Breznika, na odru pa se ji bo pridruzil tudi legendarni pevec Oto Pestner.

Anja Bukovec in Igor Vicentič sta s klasično/filmskim recitalom navdušila polno koncertno dvorano Tianqiao v Pekingu z več kot 1000 poslušalci. Na odru, kjer je neko blestel tudi veliki Luciano Pavarotti, sta pokazala šarm, energijo in predanost momentu. 

Anja je nekaj dni za tem nastopila samostojno tudi v New Yorku kjer je prav tako doživela razigran sprejem občinstva.

Na začetku decembra sledi še gostovanje v Turčiji, povsem na koncu leta v Veliki Britaniji, pred tem pa se bo 22.12. odvil še praznični in jubilejni božicno-novoletni koncert v Unionski dvorani GH Union v Ljubljani, kjer bo Anja Bukovec nastopila ob spremljavi Simfoničnega orkestra GS Celje pod taktirko dirigenta Matjaža Breznika, na odru pa se ji bo pridružil tudi legendarni pevec Oto Pestner.