StereoTipi na pustnem zagovoru pri Zarolaj.si
21. februar, 2012
Foto: Žiga Culiberg
Napetost pred Misijo EMA se stopnjuje
21. februar, 2012

Aperion bodo predstavili videospot

Foto: Branka Istenič

Foto: Branka Istenič

Po številnih koncertih, ki so sledili lanskoletnem mednarodnemu izzidu plošče Act of Hybris, se je skupina lotila še enega projekta. Odločili so se, da uspešno turnejo za vedno ujamejo v časovno kapsulo, in sicer v obliki videospota, ki ga boste lahko premierno videli v ponedeljek, 27.2. na TVS 2 v oddaji Peklenski izbor ob 19. uri, ter na MMC-ju, dan za tem pa še vsepovsod drugje.
Spot je kolaž live posnetkov s koncertnih odrov po Sloveniji in tujini, ki so jih pod taktirko Matjaža Goričana sestavili v odličen video izdelek. Skupina pa ob izidu sporoča: »Spot je poklon vsem fenom, ki so z obiski na naših koncertih ustvarili nepozabne trenutke nabite s pozitivno energijo.«

Po številnih koncertih, ki so sledili lanskoletnem mednarodnemu izzidu plošče Act of Hybris, se je skupina lotila še enega projekta. Odločili so se, da uspešno turnejo za vedno ujamejo v časovno kapsulo, in sicer v obliki videospota.

Spot je kolaž live posnetkov s koncertnih odrov po Sloveniji in tujini, ki so jih pod taktirko Matjaža Goričana sestavili v odličen video izdelek. Skupina pa ob izidu sporoča: “Spot je poklon vsem fenom, ki so z obiski na naših koncertih ustvarili nepozabne trenutke nabite s pozitivno energijo.”