Mi2 s koncertoma v Cvetličarni
25. november, 2014
I.C.E. zaključujejo snemanje novega albuma
25. november, 2014

Armani & Lidija Matić & Dj/Mc Urke v videu za skladbo Posle mene

Armani in DjMc Urke, ki sta glasbenika z največ ogledi v lanskem letu na kanalu Youtube v Sloveniji, sta naredila novo balkan skladbo Posle mene s pevko Lidijo Matić, ki je kljub svojemu petnajstemu letu,  pevka, ki se ji obeta bleščeča kariera tako pri nas kot na balkanu, saj že sedaj redno nastopa na srbskih televizijah, pravtako tudi v oddaji Zvezde Granda, ki gosti najbolj znane glasbenike na balkanu. 

Besedilo pesmi je napisal Armani, glasbo in aranžma, pa je naredil znani producent Željko Mladenović iz Appolo Music Studia. Za pesem so Armani & Lidija Matić & Dj/Mc Urke posneli tudi estetsko dovršen in romantičen videospot, kjer lahko spremljamo moškega, ki doživlja zgodbo s katero se lahko poistoveti marsikdo izmed nas.
 
Glavno vlogo sta odigrala nekdanji Mister, model, ter v zadnjem času tudi uspešen poslovnež Vedran Stepančič in manekenka Tina Mastnak. 
 
“Snemanje videospota je bila izvrstna izkušnja, katero bi takoj spet ponovil, saj sem si že od malih nog želel preizkusiti tudi v igralskih vodah. Snemanje je bilo dokaj naporno, a hkrati zelo prijetno in profesionalno izpeljano, mislim pa da sem se v vlogi kar dobro znašel, saj mi je ljubezenska tematika pri srcu”, nam je povedal glavni igralec videospota Vedran Stepančič. Tudi njegova soigralka Tina pravi, da je bila izkušnja lepa, s soigralcem sta se dobro ujela, čeprav se pred samim snemanjem nista poznala, vendar je z veliko pozitivne energije in humorja prebrodila tiste malce nerodne trenutke, ko so stvari postale vroče. 
 
Na koncu je še DjMc Urke dodal, da je bilo na snemanju spota vzdušje fenomenalno, čeprav ni bilo lahko toliko ur ostati zbran in energičen, ampak so zdržali in je trud še kako poplačan, saj so vsi skupaj izredno zadovoljni s končnim izdelkom.
 
Videospot je izdelek ekipe Fame & Flame Pictures. Za režijo in scenarij je poskrbel Robert Hedzet, ki zna navdušiti tudi najbolj zahtevnega gledalca. Direktor fotografije je bil Blaž Juvan, odlične posnetke Ljubljane iz zraka, je naredil Aleš Bajc iz ekipe Airvideo, za make-up in styling  pa je poskrbela priznana maskerka in stilistka Petra Fröhlich.
 
Armani & Lidija Matić & DjMc Urke so takoj po izdaji napovednika za spot dobili povabilo na nastop za Novo leto kar v Beogradu, možno pa jih bo slišati tudi na koncertnih odrih in klubih po Sloveniji.