Avtomobili z novim singlom Sladka svetloba
13. oktober, 2014
Jernej Zoran predstavlja video za singel Moj svet
20. oktober, 2014

Banditi in kamšt. Punk (še) ni mrtev!

Zgodba nastanka Banditov je (vsaj večini) obče poznana, zato tokrat v uvodu kar v srž razloga nastanka pričujočega intervjuja. Idrijski pankerji se podajajo na turnejo! Točno tako. In odvijala se ne bo le znotraj naše kokoši, pač pa tudi širše čez mejo. 

Klubska turneja, ki bo zajemala Češko, Slovaško, Italijo ter nekaj nastopov v Sloveniji, se bo začela prihodnji teden in že na snemanju prispevka za Zarolaj.si je bilo očitno vidno pričakovanje, ki puhti iz fantov. Skupaj z zasedbo Fršlus se bodo Banditi predstavljali občinstvu, ki je, kot sta nam zaupala Blaž in Matej, več kot hvaležno, da jim na odru brenka skoraj “desetletje star” idrijski bend.
 
Ni veliko glasbenih skupin, ki bi imele konkretno vlogo pri nastanku neke ljubezenske zgodbe. Banditi jo imajo. Vendar intervju ne bo obnova Sabine. Intervju bo ponudil odgovore na nekaj drugih vprašanj. Kaj od teh nastopov pričakujejo – še kakšen sklenjen posel ali zgolj dobre “špile”? Se bo zgodba z “izštekanimi” Banditi nadaljevala ali je šlo v Idriji pred dnevi (kljub izrednemu odzivu publike) zgolj za enkraten dogodek? Kako daleč v prihodnost je odneslo izdajo tretje plošče?