Nova zasedba Pliš s singlom Metulji
26. marec, 2012
Bilbi predstavlja novi singel Če srce se vname
26. marec, 2012

Banditi na novi poti s singlom New tomorrow

Banditi so Idrijski punk-rockerji, katerih začetki segajo v leto 2006. Svojo glasbeno pot so trdno zastavili z albumom »Society love songs«, ki je izšel leta 2010 in z njim singla »Nick`o`teen« in »Rad bi le«,dodobra pa so se predstavili publiki s koncerti po vsej Sloveniji.
Leto 2012 je za Bandite veliko leto. Prestopili so k menegerski hiši »Prireditvena agencija 19«, ki na področju glasbenega zastopanja in organiziranja koncertov na slovenski sceni deluje že 20 let, v studiu Ork (Sašo Kisovec) v Jevnici pa so posneli svoj prvi obetavni single NEW TOMORROW, ki je v tem letu kot prvi zastavil njihovo pot k novi prihajajoči plošči, ki bo izšla v jeseni 2012.

Banditi, idrijski punk-rockerji, katerih začetki segajo v leto 2006, so svojo glasbeno pot zastavili z albumom Society love songs, ki je izšel leta 2010 in z njim singla Nick`o`teen in Rad bi le, dodobra pa so se predstavili publiki s koncerti po vsej Sloveniji.
Leto 2012 je za Bandite veliko leto. Prestopili so k menegerski hiši Prireditvena agencija 19, ki na področju glasbenega zastopanja in organiziranja koncertov na slovenski sceni deluje že 20 let, v studiu Ork (Sašo Kisovec) v Jevnici pa so posneli svoj novi singel New tomorrow, ki je v tem letu prvi zastavil njihovo pot k novi prihajajoči plošči, ki bo izšla v jeseni 2012.

BANDITI – New tomorrow banditinewtomorow.mp3