Foto: Žiga Lovšin
Somojo Artis of the Year Award v rokah Elvis Jackson
4. januar, 2012
Zoran Predin s skupino CoverLover segrel zimski Koper
5. januar, 2012

Big foot mama bodo v Berlinu snemali nov album

Foto: Luka Kaše

Foto: Luka Kaše

Za skupino Big Foot Mama je še eno izjemno uspešno leto. Fantje so nanizali 35 velikih koncertov, obeležili izid DVD-ja z dokumentarnim filmom ‘Tist’ dan v tednu’, razprodali ljubljansko Cvetličarno, dobili celo nagrado za največkrat predvajano pesem leta 2008 na Radiu Hit (ob njihovi nedavni 18. Obletnici obstoja) v duetu z Ansamblom Lojzeta Slaka in doživeli izid singla ‘Umazan dež’. Prav ta je po skladbi ‘Pot iz trnja’ že drugi v vrsti, ki je napovedal snemanje sedmega studijskega albuma Big Foot Mame.
Fantje namreč prav te dni odhajajo v studio. Tokrat se bodo s producentom Žaretom Pakom za deset dni zaprli v studio Wong v Berlinu. Prepričani so, da jim bo odmik od vsakdana dal ves potreben zagon za ustvarjanje najboljšega, kar znajo. V pripravi imajo deset novih pesmi za katere pravijo, da zvenijo zelo raznoliko in še vedno zelo »bigfootovsko«. Skratka, obeta se nov val udarnega rock’n’rolla!

Za skupino Big Foot Mama je še eno izjemno uspešno leto. Fantje so nanizali 35 velikih koncertov, obeležili izid DVD-ja z dokumentarnim filmom Tist’ dan v tednu. Razprodali so ljubljansko Cvetličarno, dobili celo nagrado za največkrat predvajano pesem leta 2008 na Radiu Hit (ob njihovi nedavni 18. obletnici obstoja) v duetu z Ansamblom Lojzeta Slaka in doživeli izid singla Umazan dež. Prav ta je po skladbi Pot iz trnja že drugi v vrsti, ki je napovedal snemanje sedmega studijskega albuma Big Foot Mame.

Fantje namreč prav te dni odhajajo v studio. Tokrat se bodo s producentom Žaretom Pakom za deset dni zaprli v studio Wong v Berlinu. Prepričani so, da jim bo odmik od vsakdana dal ves potreben zagon za ustvarjanje najboljšega, kar znajo. V pripravi imajo deset novih pesmi za katere pravijo, da zvenijo zelo raznoliko in še vedno zelo “bigfootovsko”. Skratka, obeta se nov val udarnega rock’n’rolla!


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.