Mladi slovenski metal/rock bandi na koncertu v Celju
17. september, 2013
Slovenska popevka z zanimivim spremljevalnim programom
17. september, 2013

Big Foot Mama predstavljajo Iskre

Foto: Luka Kaše

Foto: Luka Kaše

Ne, album Izhod se nikakor še ni izčrpal! Skupina Big Foot Mama v radijski eter pošilja novi single iz lanskega izjemno odmevnega sedmega studijskega albuma, ki velja za enega najuspešnejših v 23-letni zgodovini slovenskih rockerjev.

Skladba Iskre prinaša bombastično energijo, drvečo kitarsko frazo, globoko izpovedno besedilo in nalezljiv refren o večnem boju med dobrim in slabim v odnosu med dvema. "Iskre so intimna zgodba o učenju sprejemanja tako lepih kot slabih stvari. Partnerski odnos je neizprosen boj med plusi in minusi in čeprav se je včasih težko sprijazniti, da so tudi 'temne sile grenkih trenj' njegov del, ti prav one pomagajo ceniti prijetnejše plati," o novem singlu pravijo Bigfooti.
 
Iskre prihajajo kot šesti single z albuma Izhod, ki je doslej že nanizal uspešnice, kot so Slab spomin, Pot iz trnja, Užitek na replay in Nor sigurno ne. Skladbe iz albuma so naletele na izjemen odziv tako pri oboževalcih Big Foot Mame kot pri radijskih urednikih, predvsem pa so postale del železnega repertoarja Bigfootov na njihovi večni turneji po Sloveniji, ki je letos dala že 20 koncertov po vsej državi (med njimi tudi izjemno uspešnega v ljubljanskih Križankah). 
BIG FOOT MAMA – Iskre BigFootMamaIskre.mp3
 
Tudi košarkarski evforiji se Bigfooti ne bodo ognili: njihov prispevek bo nastop na samem finalu EuroBasketa v nedeljo, 22. septembra (navijaška cona v Stožicah).


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.