Foto: Silvijo Selman
Dan D s turnejo Tiho
17. september, 2012
Novi singel Upanje predstavlja Moira
17. september, 2012

Big Foot Mama z novim singlom Užitek na replay

Foto: Luka Kaše

Foto: Luka Kaše

Skupina Big Foot Mama nadaljuje s promocijo zadnjega albuma ‘IZHOD’, ki bo, kot vse kaže, ena od najbolj uspešnih plošč v njihovi karieri. ‘IZHOD’  je od izida 17. maja 2012 postregel z uspešnico ‘SLAB SPOMIN’, ki še vedno vztrajno kroži po radijskih valovih širom Slovenije. Bigfooti tokrat predstavljajo skladbo ‘UŽITEK NA ‘REPLAY”!
Album ‘IZHOD’ je deležen odličnih odzivov tudi na terenu – Bigfooti so namreč poletje preživeli na največjih odrih po državi, tudi kot festivalski headlinerji (Schengenfest, Klumpanje, Teden mladih …).
»Predvsem je zanimivo, kako naši oboževalci sami odkrivajo nove potencialne single s plošče in kako so nekateri komadi že zdaj lepo zaokrožili med ljudmi,« komentirajo Big Foot Mama.
Po delovnem poletju prihaja čas za naslednji radijski singel in Bigfooti so se odločili za skladbo ‘UŽITEK NA »REPLAY«’, ki bo izšel tudi na kompilaciji ‘Val 202 Plus vol. 2’.
Big Foot Mama tudi v jeseni nadaljujejo s koncerti po Sloveniji – kje jih boste naslednjič lahko slišali v živo pa preverite na njihovi spletni strani http://www.bigfootmama.net/

Skupina Big Foot Mama nadaljuje s promocijo zadnjega albuma Izhod, ki bo, kot vse kaže, ena od najbolj uspešnih plošč v njihovi karieri. Izhod  je od izida 17. maja 2012 postregel z uspešnico Slab spomin, ki še vedno vztrajno kroži po radijskih valovih širom Slovenije. Bigfooti tokrat predstavljajo skladbo Užitek na replay.

Album Izhod je deležen odličnih odzivov tudi na terenu – Bigfooti so namreč poletje preživeli na največjih odrih po državi, tudi kot festivalski headlinerji (Schengenfest, Klumpanje, Teden mladih …). “Predvsem je zanimivo, kako naši oboževalci sami odkrivajo nove potencialne single s plošče in kako so nekateri komadi že zdaj lepo zaokrožili med ljudmi,” komentirajo Big Foot Mama.

BIG FOOT MAMA – Užitek na replay BigFootMamaUziteknareplay.mp3

Po delovnem poletju prihaja čas za naslednji radijski singel in Bigfooti so se odločili za skladbo Užitek na replay, ki bo izšel tudi na kompilaciji Val 202 Plus vol. 2.

Big Foot Mama tudi v jeseni nadaljujejo s koncerti po Sloveniji – kje jih boste naslednjič lahko slišali v živo pa preverite na njihovi spletni strani.