Aleš Klinar Klinči v letu svojega jubileja predstavlja dvojni album 63 Special
24. oktober, 2013
Umrl legendarni Lou Reed
27. oktober, 2013

Bohem predstavljajo singel Moje

Foto: Matevz Kostanjsek

Foto: Matevz Kostanjsek

Po letos izdanih singlih Nihče iz vesolja in Vse že imaš se člani zasedbe Bohem predstavljajo s skladbo Moje. Gre za klasično bohemsko pesem s pompoznimi godali, spevno melodijo, himničnim refrenom in močnim besedilom.

Delovni naslov je bil NU Metal, ker je na začetku vse zvenelo zelo hard, a s studijskimi prijemi in dodatnimi aranžmaji je končna podoba čistokrvni Bohem tako kot njihove pretekle uspešnice On je jaz, Deveti junij, Manifest ljubezni, Romanca itd. Člani skupine zato že nestrpno čakajo, da pesem dodajo v svoj živi repertoar. Pevec skupine Bohem Matic Jere nam je v zvezi s pesmijo povedal: "Kljub vsem delitvam ob slovesu ti nihče ne more vzeti prvega dne, ko si zagledal nekoga in ga doživel. To je samo moje." Producent pesmi je Andrea Flego, za godalni aranžma pa je poskrbel nadarjeni Matjaž Predanič. Pesem Moje bo v kratkem pospremil tudi videospot, ki je že v postprodukciji in je del projekta Blind Diary.

BOHEM – Moje BohemMoje.mp3

 
Bohemovci so že posneli in zmiksali novo ploščo. Trenutno je na masteringu v Masterdisk studiu v New Yorku, kjer so svojo zaključno podobo (mastering) dobile tudi legendarne plošče, kot so Nirvanin Nevermind, RHCP Blood Sugar Sex Magic, System of a Down Mezmerize in druge.