Inmate z novim videospotom za skladbo Overcome
17. september, 2013
Tristan z novim singlom Okno
17. september, 2013

Bojan Kodelja in Vlado Kreslin v singlu Tisti dve besedi

Foto: Nives Reščič

Foto: Nives Reščič

Po treh letih je tukaj nova skladba družbeno odgovornega programa Ne-odvisen.si, ki ozavešča o različnih pasteh zasvojenosti, o možnostih pomoči in promociji zdravega načina življenja.

Po skladbi Potegni črto (Bor Zuljan, Iztok Novak Easy), ki je leta 2007, ko je program Ne-odvisen.si zaživel, združila primorske glasbenike v skladbi Nariši nov dan, v njej so leta 2010 zapeli Nina Pušlar, Elda Viler in njen avtor Gal Gjurin, je zdaj tu popolnoma nova nosilna pesem, v kateri pa je glavno vlogo odigral sam vodja programa Bojan Kodelja. 
 
V zaključnem delu skladbe, ki sta jo napisala novogoriški glasbeni ponos Bor Zuljan in tolminski mojster besede Leon Oblak, se pridruži tudi aktivni ambasador programa Vlado Kreslin.
 
''Vladu sem predlagal duet z Gibonnijem, a sem zaradi njegove prezasedenosti to zamisel prestavil za nekaj časa. Ne pa opustil. In Vlado ne bi bil Vlado, če ne bi predlagal, naj kar jaz odpojem. Saj gre ne nazadnje za naš program! In…vse je res. Vse kar počnemo, počnemo sami. Tu ni copy-paste sloganov, sami smo snovalci idej, produktov kampanje. Tako sem dobil nov zalet. Danes premierno objavljamo Tisti dve besedi," pravi Bojan Kodelja in doda: "Kot glasbenik ne bom nikoli stal na odru v Stožicah, s programom Ne-odvisen.si, z vsemi krasnimi ljudmi, ki ga skupaj ustvarjamo, pa zagotovo! Se vidimo.''
 

BOJAN KODELJA FEAT. VLADO KRESLIN – Tisti dve besedi
BojanKodeljafeatVladoKreslinTistedvebesedi.mp3

[iframe width=”600″ height=”450″ src=”//www.youtube.com/embed/yo1XvQXf1F4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]